Peab säljer sin 50-procentiga andel i Nya Bara Utvecklings AB, ett projekt med 113 lägenheter, till Brinova. Försäljningen sker nu, i samband med att fastigheterna i bolaget är färdigutvecklade. Totalt rör det sig om 113 bostadslägenheter, sporthall, vårdcentral, bibliotek och en livsmedelsbutik i Bara Centrum, nära Malmö. Värdet på det 14 500 kvadratmeterna uppgår till 475 miljoner kronor. Fram till nu har Peab samägt projektet tillsammans med Volito Fastigheter.

– Bara är en attraktiv bostadsort som utvecklas hela tiden. Efter att framgångsrikt ha utvecklat dessa fastigheter är vi glada över att sälja Nya Bara Utveckling till Brinova. Vi kommer nu att fokusera på de helägda stora utvecklingsområdena vi har kvar i Bara. Vi ser stora behov av ytterligare både bostäder och samhällsfastigheter, säger Christian Dahlman, chef Projektutveckling Peab Syd.

https://www.fastighetsnytt.se/fastighetsmarknad/transaktioner/saljer-hela-sin-andel-i-utvecklingsbolag-till-brinova/

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Martin Hedenmo är tillbaka med sina fantasifulla världar som befolkas av såväl människor som djur. Utställlningen är öppen lördag och söndag den 7-18 november kl 11-15.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Vill du vara med och ställa ut på Galleri KVIS under Adventsutställningen?

Adventsutställningen pågår över tre helger, med vernissage lördagen den 21 november och finissage söndagen den 6 december 2020.

Vi räknar med att varje deltagare får plats med ca 3 alster, beroende på storlek. Märk dina alster med namn, teknik, titel och pris på baksidan. Alla alster bör vara till salu och klara för upphängning.

Inlämning av alster ska ske tisdagen den 17 november kl 17-18. I samband med inlämningen kommer det att finnas en lista där du kan skriva upp vilka tider du kan vara på galleriet och vakta utställningen. Utställningen kommer att vara öppen på lördagar och söndagar kl 11-15, med undantag för söndagen den första advent som är öppen kl 13-18

Anmäl ditt deltagande senast den 1 november till Eva Bengtsson på  Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Har du frågor så ring Eva Bengtsson mobilnr: 0708-401870

Med tanke på pågående pandemi kommer dragningen i vårt konstlotteri att ske i förväg. Namnen på vinnarna kommer att publiceras i galleriet under adventsutställningen och på gallerikvis.se.

Med vänliga hälsningar

GALLERI KVIS
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

 

 

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Klicka gärna på länken och läs mer på Svedala kommuns hemsida:

https://www.svedala.se/paverka/kommun/coronaviruset/

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Omklädningsrummen har varit öppna i tre veckor på friluftsbaden i Bara och Svedala. 

På grund av försiktighetsprincipen väljer vi nu att stänga omklädningsrummen inomhus för att undvika trängsel och minska risken för smittspridning av covid-19. Toaletterna håller vi dock öppna likaså omklädningsrummen med duschar utomhus. Vi reserverar oss för eventuella ändringar.
Vi uppmanar dig som besökare på friluftsbaden att komma ombytt och duscha hemma efter badet. Tillsammans hjälps vi åt att hålla avstånd till varandra och följa riktlinjerna så vi får njuta av härliga bad i sommar.

För mer information om riktlinjer klicka på länken till Svedala kommuns hemsida: https://www.svedala.se/paverka/nyheter/2020/juni/omkladningsrummen-stanger-pa-friluftsbaden/

 

 

 

 

 

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Den 16, 22 och 23 augusti 2020 kl 11-15 på Galleri KVIS i Svedala.

Klicka på länken för mer information: http://gallerikvis.se/2020/08/14/besok-svedalas-skogar-sett-ur-edward-kapustas-ogon-den-15-16-22-och-23-augusti-2020-kl-11-15-valkomna/

Välkomna!

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Sida 4 av 154

4
Annons
Annons

Login