GEMENSAM UPPHANDLING AV EL-KRAFT OCH NATURGAS

Våra fastprisavtal för köp av naturgas och el-kraft löper ut 2012-06-30. Detta treåriga avtal har för oss i Bara varit en god affär och vi har förhoppning om att nästa period också ska vara lönsam.

Så här jobbar vi
När vi fått in tillräckligt många intresseanmälningar med beräknade energiförbrukningar gör vi en förfrågan till intressanta leverantörer. Alla gasleverantörer i landet (6 st) kommer att bli inbjudna. Ett urval av el-leverantörer kommer att bjudas in. Efter erhållna offerter väljer vi det vi anser vara mest förmånligt för el resp naturgas. Vi skickar därefter en lista med namn och adress på dem som anmält intresse att vara med till de utvalda leverantörerna. Dessa kommer därefter att skicka ett förslag på kontrakt till er intressenter.

Efter vårt val av leverantör, som beräknas ske i månadsskiftet april/maj, kommer vi att på www.baraportalen.com redovisa de valda leverantörerna med deras villkor.

Intresse
Du som ännu inte har lämnat in intresseanmälan (gul lapp) bör göra det omgående dock senast den 20 mars. I de fall där lapp saknas kan Du via e-post anmäla dig till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen med rubrik ”Energiupphandling” och ange namn, adress samt beräknad årsförbrukning i kWh för resp energislag. Utan Er anmälan får Ni inget erbjudande.

Ju större mängd energi vi köper, ju bättre pris bör får vi. Har Du fritidshus så kan Du även utnyttja denna upphandling.

För Värby Villastad
Bengt Ohlsson
Ordf.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Lägg till kommentar


Säkerhetskod
Uppdatera

Login