I samband med Svedala kommuns kulturkalas den 6 oktober 2018, arrangerar vi en utställning med temat svensk kultur. Utställningsperioden pågår den 29 september – 7 oktober. 

Vad tycker du är kännetecknande för svensk kultur? Vad är typiska kännetecken för Sverige i nutid och historiskt? Är det dalahästen, vår midsommar, folkdräkten eller något helt annat? Självklart är ämnet större än vad som ryms i en utställning, så här blir det upp till var och en att avgränsa sig och välja ut något specifikt. Tänk på att du måste kunna förklara på hur du kopplar dina alster till svensk kultur.
Vi ser gärna att du skapar några helt nya alster speciellt för denna utställning. Men det är också möjligt att ställa ut gamla hantverk som finns hemma i gömmorna om du anser att dessa är värda att visa upp.
Vi är så nyfikna och förväntansfulla på att få se ett litet utsnitt av hur just du tolkar svensk kultur.
Vi räknar med att varje deltagare får plats med ca 3 - 6 vägghängda alster och ev några fler för er som ställer ut andra objekt som tex keramik/skulpturer/textiler.
Är du intresserad av att delta? Gör en intresseanmälan, mejla Christina Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen och berätta vad du vill ställa ut.

20180716 170825 768x721

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Lägg till kommentar


Säkerhetskod
Uppdatera

Login