Vad är Baraportalen? 

Baraportalen har vi byggt främst för att leverera information om allt som sker i Bara. Vi levererar sammanställningar av nyheter som rör dom olika projekten som pågår just nu. Främst handlar det självklart om PGA, Bara Centrum och Holiday Club men vi kommer även att tillhandahålla mer allmän information.

Vi som jobbar med websiten gör det helt ideellt, vi är politiskt oberoende och det finns inga mäktiga sponsorer i bakgrunden. Vi har startat websiten för att det händer så mycket intressant här ute nu - vi kände att det vore bra med en plats på nätet för att samla information och även nyheter i största allmänhet.  

På portalen finns ett forum som är öppet för alla där man kan föra diskussioner. Vi hoppas att diskussionerna kan föras på ett sådan sätt att vi kan ha forumet helt öppet.

Vi försöker att hålla oss uppdaterade med vad som pågår men förmodligen finns det många i Bara som är väl insatta och informerade om dom olika projekt som pågår. Vi är enormt tacksamma för all information som kan vara intressant för andra Barabor.

Det är självklart vår förhoppning att den här websiten kommer att bli en välkänd och självklar kontaktpunkt för oss som bor här.  Varmt välkommen hit!

 

Image

 

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Annons
Annons

Login