Baraportalen

För andra året i rad hålls delar av Lundaspelen i Bara. Förra årets succé gav Svedala HK blodad tand. Deltagandet ses som en möjlighet att visa upp klubben – och ger dessutom spelarna internationella erfarenheter.
Lundaspelen har funnits sedan 1978 och har växt på bredden.Numera är närliggande orter med som medarrangörer.

– När nästan 700 lag som ska spela så det är mycket lokaler som går åt, konstaterar Monica Hassel som är lagledare för Svedala HK:s pojkar 02.Hon är en av de 25 frivilliga från klubben som jobbar under de tre handbolldagarna, som började på tisdagen.

Läs mer på Skånskan:
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
gott-nytt_r
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Efter flera år av byggstiltje börjar det nu planeras för nya bostäder på Tejarpsområdet i Klågerup. Redan i början av nästa år inleds försäljningen av 24 nya bostadsrätter vid Jakob Hanssons väg.Cityentreprenad har tagit över ett område som är helt obebyggt. Här har det tidigare funnits planer på friliggande villor. Eftersom tomterna inte gått att sälja kommer nu ett helt annat koncept att presenteras inom kort.

Bostadsrättsföreningen Kvadraten ska bestå av 18 stycken bostadsrätter på 86 kvadratmeter och sex stycken på 104 kvadratmeter. De på 86 kvadratmeter är fyror som kan göras om till femmor.Mäklarfirman Våningen och villan har tecknat ett samarbetsavtal med Cityentreprenad och kommer att ha hand om försäljningen.

Läs mer på Skånskan:
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Fler artiklar...

Sida 9 av 442

9

GBP

USD

EURO

Login